Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Де наступають російські війська — зведення Генштабу ЗСУ станом на 15 травня

Все буде Україна!

Фото з відкритих джерел.

Де наступають російські війська — зведення Генштабу ЗСУ станом на 15 травня

Окупанти не припиняють наступу у східних регіонах України. російські війська перегруповуються та поповнюють запаси.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 6:00, повідомляє Громадське.

На Слобожанському напрямку ворог перегруповує свої підрозділи, поповнює запаси боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів для відновлення наступальних спроможностей. На Харківському напрямку підрозділи противника активних бойових дій не вели.

На Слов’янському напрямку ворог здійснював обстріли підрозділів України. Намагався прорвати оборону наших військ, успіху не мав. Проводить доукомплектування та поповнення втрат, продовжує перегрупування військ для поновлення наступу у напрямку на Барвінкове та Слов’янськ.

Українські війська на Донеччині та Луганщині за вчора, 14 травня, відбили 12 атак російсько-окупаційних військ. А Повітряні сили уразили 8 повітряних цілей.

Противник намагається розвинути успіх на Бахмутському напрямку. Попри втрати, продовжує вести наступ на Лиманському, Сєверодонецькому, Авдіївському та Курахівському напрямках. Відзначається перегрупування військ окупантів на Лиманському й Бахмутському напрямках.

У Маріуполі триває блокування українських підрозділів у районі заводу «Азовсталь». Загарбники не припиняють завдавати авіаційних ударів та здійснювати артилерійські обстріли.

На Південнобузькому напрямку противник зосередився на веденні повітряної розвідки та обстрілах українських позицій.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках залишається загроза провокативних обстрілів прикордонних територій.

За наявною інформацією, 810-у окрему бригади морської піхоти чорноморського флоту рф через втрати на війні в Україні вирішили доукомплектувати особовим складом з інших підрозділів, що входять до складу чорноморського флоту, зокрема членами екіпажів кораблів. 

Крім того, українські війська на Донеччині та Луганщині за вчора, 14 травня, відбили 12 атак російсько-окупаційних військ. А Повітряні сили уразили 8 повітряних цілей.

Читайте також: Окупанти везуть 2,5 тисячі одиниць важкої техніки, щоб форсувати річку Сіверський Донець в Білогорівці — Гайдай

Реклама Google

Telegram Channel