Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Шукають інструмент анексії», – про те, чи наважиться росія «приєднати» окупований Донбас

«путіну не цікава історія приєднання Донбасу, бо йому потрібна вся Україна...»

Фото 24tv.ua.

«Шукають інструмент анексії», – про те, чи наважиться росія «приєднати» окупований Донбас

Можна припустити, що рф зараз цікавлять не лише санкції, а й спроможність країни-окупантки відбудувати те, що вони самі знищили

У них, швидше за все, вистачить коштів для мінімальної підтримки росії, але в них не знайдеться коштів на відбудову Маріуполя, Попасної чи Волновахи.

Про це 24 каналу розповів український правозахисник Павло Лисянський. Він також зазначив, що росіяни досі не прийняли рішення щодо нової анексії, бо воно може дорого їм коштувати.

Будь які ставленики путіна на окупованих територіях намагаються зробити йому подарунок у вигляді якогось «союзу із Росією», бо треба розуміти, що рішення по анексії окупованих території – досі немає

«Те, що я зараз бачу – росіяни шукають інший інструмент анексії тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей через союзну державу. А саме через те утворення, яке зробили Білорусь та росія у 1991 році – там були дуже великі фінансові вливання», – говорить Лисянський.

Правозахисник зауважує, що варто додати – путіну не цікава історія приєднання Донбасу, бо йому потрібна вся Україна. І ще, у нього є ще одна «ідея фікс» – відновлення СРСР у будь-якому форматі.

«Тому будь які ставленики путіна на окупованих територіях намагаються зробити йому подарунок у вигляді якогось «союзу із Росією», бо треба розуміти, що рішення по анексії окупованих території – досі немає», – додає Павло Лисянський.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel