Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Полячка Іга Свьонтек, яка підтримує Україну, виграла п’ятий поспіль турнір

Фото: Getty Images.

Полячка Іга Свьонтек, яка підтримує Україну, виграла п’ятий поспіль турнір

П'ятий титул поспіль. Свьонтек захистила минулорічну перемогу в Римі

У неділю відбувся фінал на ґрунтовому турнірі WTA 1000 у Римі.

У матчі за титул чинна чемпіонка турніру Іга Свьонтек (№1 WTA) переграла сьому ракетку світу Онс Жабер із Тунісу.

Рим. Фінал
Іга Свьонтек (Польща) – Онс Жабер (Туніс) – 6:2, 6:2

Для Свьонтек це вже п'ятий поспіль виграний титул, вона не знає гіркоти поразок упродовж 28 матчів. На рахунку польки титули в Досі, Індіан-Веллсі, Маямі, Штутгарті та Римі.

 З наступного тижня тенісистка з Тунісу оновить особисте досягнення, піднявшись на шостий рядок світового рейтингу.

У Жабер перервалась серія із 11 виграних матчів, до цього вона перемогла у Мадриді. З наступного тижня тенісистка з Тунісу оновить особисте досягнення, піднявшись на шостий рядок світового рейтингу.

Нагадаємо, в квітні польська тенісистка Іга Свьонтек виграла четвертий турнір поспіль, обігравши лицемірну подружку лукашенка. Раніше Свьонтек стала переможницею в Досі, Індіан-Веллсі, і в Маямі. Після перемоги в Маямі спортсменка розповіла як поляки підтримують українців: 
 
«Я по-справжньому пишаюся своєю країною. Безумовно, на мене сильно вплинуло те, що я побачила за ті п'ять днів, що була в Польщі. Мене дуже вразило все те, що я побачила. Ви знаєте, безумовно, складно відчувати те саме, що вони прямо зараз, коли я перебуваю тут у США. Але я дуже рада, що поляки підтримують українців. Сподіваюся, мій теніс принесе їм трохи радості. Також найближчим часом я планую використати своє становище, щоб постаратися хоч трохи допомогти українцям», – сказала польська тенісистка.

 

 

Джерело: sport.ua
Telegram Channel