Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Волинській обласній раді – новий депутат

 Юрій Валецький є наступним за черговістю після Романа Карпюка.

Фото Facebook.

У Волинській обласній раді – новий депутат

Місцевим жителям обіцяють компенсацію в обмін на вказівки, що їхні будинки зруйнувала українська армія

Волинська обласна територіальна виборча комісія постановила визнати обраним депутатом Волиньради Юрія Валецького, який є наступним за черговістю після Романа Карпюка, повноваження якого достроково припинені у зв’язку із його смертю.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Обласна ТВК постановила визнати обраним депутатом Волиньради наступного за черговістю після Романа Карпюка кандидата у депутата у виборчому списку від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і честь» Юрія Валецького.

Обласна територіальна виборча комісія відреагувала на звернення обласної ради щодо заміщення депутата Романа Карпюка, повноваження якого достроково припинені у зв’язку із його смертю, та видала постанову «Про заміщення депутата Волинської обласної ради», згідно з якою депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати у відповідному територіальному або єдиному виборчому списку від цієї організації партії у порядку, передбаченому частиною п’ятою статті 283 Виборчого Кодексу України.

Відтак, обласна ТВК постановила визнати обраним депутатом Волиньради наступного за черговістю після Романа Карпюка кандидата у депутата у виборчому списку від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і честь» Юрія Валецького.

До виконання депутатських обов‘язків він приступить на найближчому пленарному засіданні сесії.

Довідково: Юрій Валецький народився 23 березня 1965 року у селі Замлиння Любомльського району. Громадянин України, освіта вища, доктор медичних наук, професор, член Політичної партії «Сила і Честь».

Читайте також у нас останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel