Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Як у фільмі жахів: черговий окупант бідкається, що у війську все погано

Окупанти бідкаються через величезні втрати.

Фото: фейсбук Генштаба ЗСУ.

Як у фільмі жахів: черговий окупант бідкається, що у війську все погано

Окупанти розповідають про шалені втрати та не хочуть служити

росіяни прийшли в Україну, сподіваючись, що тут їх зустрічатимуть з квітами та дякуватимуть за «звільнення». Однак, реальність інша – «спецоперація», яка виявилася справжньою війною, стала для них пеклом.

Вони вже й самі це зрозуміли, і почали називати речі своїми іменами. Ілюзії про героїчні потяги розвіялися, натомість залишилося лише одне бажання – вижити та повернутися додому.

Про це свідчить чергове перехоплення СБУ телефонної розмови окупанта з другом. У ній загарбник бідкається на величезні втрати своєї армії.

 «Це просто пекло справжнє, як у фільмі жахів»

«Це взагалі ж*опа. Дуже багато 200-их, 300-их. Розумієш, я сам ледве звідти вибрався. Я, короче, все… Я просто приїду в Алійськ, служити не буду, все. Я чесно, я звільнятися буду, ну наф*г. Після такого, що я побачив, ні», – поділився росіянин з товаришем.

 

Як сказав окупант, усі їхні машини згоріли, його командира вбили, та й половини батальйону вже немає. Сам він «виживав, як міг».

«Знаєш, це жах… Це просто пекло справжнє, як у фільмі жахів», – підсумував загарбник.

Він кілька разів повторив, що звільниться з армії, як тільки потрапить додому. Однак, стараннями українських військових, його шанси повернутися до Росії – дуже невисокі.

Читайте також: росія готує у Маріуполі підробку свідчень про «звірства ЗСУ»

Реклама Google

Telegram Channel