Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Сєвєродонецьку обстріляли у 2 корпуси лікарні та будівлю «Імпульсу»: в області 10 загиблих

Найбільше від обстрілів постраждали Гірське та Золоте – сумарно по селах окупати завдали удару 15 разів.

Фото з відкритих джерел.

У Сєвєродонецьку обстріляли у 2 корпуси лікарні та будівлю «Імпульсу»: в області 10 загиблих

російські окупанти завдали чергових ударів по східній частині України.

Бойовики обстріляли будівлі лікарень у Сєвєродонецьку. Про це повідомляє 24 канал. 

 Обстріляли також і район Попасної - внаслідок обстрілів в області загинуло 10 людей, ще 3 - поранені.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що російські загарбники не припиняють обстрілювати міста, які залишаються під контролем України. Від артилерійського обстрілу у Сєвєродонецьку постраждало 2 будівлі, які належать місцевій лікарні та науково-виборбниче об'єднання «Імпульс«Ванаслідок атак на область загинуло 10 людей. Ще 3 – поранені від бомбардувань.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що російські загарбники не припиняють обстрілювати міста, які залишаються під контролем України. Від артилерійського обстрілу у Сєвєродонецьку постраждало 2 будівлі, які належать місцевій лікарні та науково-виборбниче об'єднання «Імпульс». Внаслідок атак на область загинуло 10 людей. Ще 3 – поранені від бомбардувань.

За словами Сергія Гайдая, у Сєвєродонецьку росіяни з артсистем обстріляли 2 корпуси Сєвєродонецької міської багатопрофільної лікарні.

Крім того, окупанти обстріляли будівлю Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс», відомого своїми розробками на увесь світ.

Також в Сєвєродонецьку зруйновані магазин будівельних матеріалів та чотири багатоповерхівки. Ще 4 будинки – в Рубіжному, 2 – в Лисичанську,
– повідомив голова Луганської ОВА.

Він заявив, що окупанти завдали щонайменше 2 авійаційних ударів по населених пунктах Попаснянського району. Руйнувань зазнали 3 будинки у Врубівці, 4 – у Комишувасі, по 2– у Новозванівці та Троїцькому. 3 – у Тошківці Гірської громади.

Найбільше від обстрілів постраждали Гірське та Золоте – сумарно по селах окупати завдали удару 15 разів. 

Артилерійським обстрілом завдано шкоди 9 будинкам у Гірському та 6 – у Золотому. До речі, штурмуючи Гірську громаду, росіяни вимушені були відійти, як і в районі Сиротиного поблизу Сєвєродонецька. Втрати ворога – чисельні,
– заявив Гайдай.

Читайте також: На Київщині знайшли тіла ще чотирьох розстріляних окупантами людей

Реклама Google

 

Telegram Channel