Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дівчина, яка удавала українку в Кореї, обурюється через побажання смерті росіянам (Відео)

«Яким боком я тут винна...»

Фото instagram.com.

Дівчина, яка удавала українку в Кореї, обурюється через побажання смерті росіянам (Відео)

Російська TikTok-блогерка @masharoko, що живе в Південній Кореї розповіла, що в магазинах Південної Кореї почали з'являтися оголошення, що сигналізують про те, що тут не раді росіянам

Наприклад, мережу облетіло фото з магазину в місті Каннин з текстом: «Я підтримую Україну. Росіянам не можна входити», передає УНІАН. Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці і воно зібрало вже понад 1,3 млн переглядів

В одному із закладів корейська продавчиня, яка прийняла її за українку, в розмові з блогеркою побажала смерті Путіну і всім росіянам.

@masharoko вирішила називатися українкою, щоб уникнути обмежень. В одному із закладів корейська продавчиня, яка прийняла її за українку, в розмові з блогеркою побажала смерті Путіну і всім росіянам.

«Послідувало питання від продавчині: «А ти звідки?». Я сказала, що я з України. Знаєте, що було далі? Вона сказала, що в Україні зараз, мабуть, дуже важко. Я сказала:«Так, важко». Тому що у мене подружка з України. І тоді вона сказала: «Сподіваюся, Путін, цей російський ублюдок, здохне. І всі росіяни теж», - розповідає вона.

Дівчина шокована реакцією продавчині і не розуміє, чому кореянка бажає росіянам смерті.

«Яким боком я тут винна, я не знаю», - додала вона.

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel