Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чи буде Росія міняти захисників «Азовсталі» на рашистів? Коментар речника Путіна

Волинь-нова

Чи буде Росія міняти захисників «Азовсталі» на рашистів? Коментар речника Путіна

Кремль не вирішив, називати українських військових з «Азовсталі» полоненими чи злочинцями

Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що не володіє інформацією про можливий обмін українських захисників, евакуйованих із «Азовсталі», на рашистських військовополонених. Про це пише Главком з посиланням на ТАСС.

«Переадресую вас до наших військових», – тільки й спромігся заявити офіційний представник Кремля.

Відповідаючи на питання, який статус у Росії отримають солдати ЗСУ, прикордонної служби та полку «Азов», які перебувають на території заводу «Азовсталь» або вже вивезені у лікарні та табори – військовополонених чи військових злочинців, – прессекретар Путіна не зумів дати однозначну відповідь. «Я не володію детальною інформацією щодо того, що там відбувається. Все-таки треба питати у наших військових», – заявив Дмитро Пєсков.

Так само він прокоментував і варіант обміну захисників «Азовсталі» на окупантів, які потрапили в полон до української армії під час повномасштабної війни на території України. «Переадресую вас до наших військових», – тільки й спромігся заявити офіційний представник Кремля.
Пєсков лише нагадав, що Росія, за словами Володимира Путіна, обіцяла поставитися до українських військових «у відповідності до міжнародних законів».

Реклама Google

Telegram Channel