Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Українські волейболістки двічі не розібралися з хорватками

Волейбольна Україна вболіває за наших дівчат!

Фото із сайту sport.ua.

Українські волейболістки двічі не розібралися з хорватками

Жіноча збірна України перемогла суперниць із загальним рахунком за партіями 7:2

У рамках підготовки до «Золотої Євроліги» національна жіноча збірна України з волейболу, яка в ці дні перебуває у Хорватії, провела два контрольні поєдинки з господарками майданчика, передає Спорт.юа.

За домовленістю сторін перший матч складався з чотирьох партій, а другий – з п'яти.

За домовленістю сторін перший матч складався з чотирьох партій, а другий – з п'яти. Обидва рази українки виявилися сильнішими. Напередодні вони програли 3:1, а сьогодні теж поступилися 4:1.

– Для нас зараз головне не результат, а те, як ми граємо, – прокоментував підсумок цих зустрічей наставник збірної України Іван Пєтков. - Попереду ще тиждень тренувань, і я сподіваюся, що команда обов'язково додасть. На жаль, з незалежних від нас причин не відбудуться товариські ігри зі збірною Боснії та Герцеговини, які ми планували провести 20 та 21 травня. А знайти іншого спаринг-партнера найближчими днями навряд чи вдасться. Що ж, швидше за все, далі готуватимемося вже без контрольних матчів.

Нагадаємо, що жіноча «Золота Євроліга» з волейболу стартує незабаром. Перші ігри європейського турніру наші волейболістки проведуть 24 та 25 травня у Румунії з національною командою цієї країни.

Товариські матчі

Україна – Хорватія – 1:3

Україна – Хорватія – 1:4

Читайте також: Офіційно: в Україні закрили волейбольні сезони (Таблиці)

Реклама Google

Telegram Channel