Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Наказував стріляти по ЗСУ: на Рівненщині оголосили підозру в тероризмі жителю Донеччини

Тривають слідчі дії.

Фото УСБУ в Рівненській області.

Наказував стріляти по ЗСУ: на Рівненщині оголосили підозру в тероризмі жителю Донеччини

Наразі зрадник знаходиться на тимчасово окупованих територіях

На Рівненщині оголосили про підозру чоловіку з Донеччини, який давав команди обстрілювати позиції ЗСУ та підтримував ідеї сепаратизму. Про це повідомили у пресслужбі управління СБУ в Рівненській області. Наразі підозрюваний знаходиться на окупованій території.

За версією слідства, чоловік активно підтримував ідею відокремлення частини території від України та приєднався до силовиків так званої ДНР.

Протягом тривалого часу він обіймав посаду заступника командира третього мотострілецького батальйону першої окремої мотострілецької слов’янської бригади 1 АК НМ так званої ДНР.

«Протягом тривалого часу він обіймав посаду заступника командира третього мотострілецького батальйону першої окремої мотострілецької слов’янської бригади 1 АК НМ так званої ДНР. У 2018 році перебував на посаді командира вказаного батальйону. Під його командуванням регулярно обстрілювали позиції ЗСУ в районі населених пунктів Чермалик, Новоселівка Друга та Гранітне Волноваського району Донецької області», — повідомили у пресслужбі управління.

Йому оголосили про підозру у створенні терористичної групи чи терористичної організації. Покарання за такий злочин — тюрма на термін від восьми до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel