Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Держдумі росії погрожують Україні ракетними ударами по штабах

Фото пресслужби Держдуми Росії.

У Держдумі росії погрожують Україні ракетними ударами по штабах

Буцімто за обстріли прикордонних сіл

Голова фракції «Справєдлівая Росія – За правду» в Держдумі РФ Сергій Міронов закликав російське військове керівництво завдати ракетних ударів по штабах й урядових будівлях України за обстріли російських сіл на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на російську державну інформагенцію «РИА новости» з коментарем Міронова.

«Росія для захисту мешканців прикордонних з Україною областей повинна «асиметрично відповідати» на кожен обстріл. Треба завдавати ударів по тих українських посадовцях і штабах, які санкціонують такі терористичні атаки.Повну безпеку громадян Росії й України може гарантувати лише успішне завершення російської спецоперації з розгрому неонацистів. Переконаний, що так і буде», – заявив Міронов. 

«Повну безпеку громадян Росії й України може гарантувати лише успішне завершення російської спецоперації з розгрому неонацистів»

Він вважає, що начебто українська влада обстрілює прикордонні села, аби налякати російське населення й підштовхнути їх до протестів проти війни. Однак, мовляв, ці мешканці навпаки підтримують війну.

Нагадаємо, російські війська продовжують обстрілювати українські населені пункти в Чернігівській та Сумській областях. 18 травня в селі Солохи Бєлґородської області після вибухів очевидці знайшли мінометні снаряди. 17 травня влада Бєлґородської області повідомляла про обстріл села Безімянноє поблизу кордону з Україною. 15 травня росіяни повідомляли про обстріл села Середа в Бєлґородській області начебто з боку українського кордону.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel