Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
ЗСУ знищили російський винищувач Су-34 на Харківщині

Су-34.

Фото: Вікіпедія.

ЗСУ знищили російський винищувач Су-34 на Харківщині

Українські бійці активно нищать окупантів та їхню техніку, яка зайшла на територію нашої країни - незалежно від того, на землі вони чи в повітрі

Про збиття російського бомбардувальника повідомив офіцер 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України та військовий аналітик Юрій Кочевенко, передає 24 Канал.

За його словами, приблизно о 21:25 українські захисники збили ворожий винищувач-бомбардувальник над містом Куп'янськом, яке розташоване у Харківській області.

«Щойно, під Куп’янськом, Харківська область, ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Бо це є наше небо!» – написав Кочевенко.

Приблизно о 21:25 українські захисники збили ворожий винищувач-бомбардувальник над містом Куп'янськом, яке розташоване у Харківській області.

Су-34 – це радянсько-російський двомісний винищувач, який призначений здійснювати точні ракетно-бомбові удари по наземних цілях противника. Крім того, Су-34 може збивати і ворожі літаки. Але здебільшого техніка росіян використовується для того, щоб обстрілювати цивільну інфраструктуру міст та знищувати мирне населення.

Попри те, що окупанти активно застосовують винищувачі Су-34 проти ЗСУ, завдяки опору та професійності українських військових велика частина винищувачів Росії вже збита або пошкоджена.

Читайте також: На Східному напрямку за добу ЗСУ знищили до 220 окупантів та техніку.

Telegram Channel