Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Запхає свій пояс у відро з кров'ю: ультиматум Кличка через боксерів із Росії

Волинь-нова

Запхає свій пояс у відро з кров'ю: ультиматум Кличка через боксерів із Росії

Ексчемпіон світу Володимир Кличко обіцяє публічно занурити у відро з кров'ю свій чемпіонський пояс, якщо під час війни побачить, як на ринг виходитиме боксер під прапором країни-агресорки

Про це в інтерв'ю YouTube-каналу «Бомбардир» розповів брат Володимира, мер Києва Віталій Кличко. Кличко-старший поділився таємницею, як побачив листування молодшого брата з одним із боксерських функціонерів, пише Газета по-українськи.

Зараз світ білий і чорний. Або люди підтримують мир та Україну, або підтримують війну та агресивну Росію.

«Він попередив: якщо росіянин виходитиме на бій під прапором Росії та під російський гімн, то публічно занурить пояс чемпіона світу у відро з кров'ю», - сказав мер столиці України. За словами Віталія Кличка, спорт має велику силу й може допомогти зупинити війну.

«Володимир погрожує, тому що має чітку позицію. Спорт також має велику силу, і спортсмени мають об'єднуватися. І вся спільнота також. Спільними зусиллями ми можемо зупинити цю війну. Якщо хтось напівпозицію матиме - нічого від цього не буде. Зараз світ білий і чорний. Або люди підтримують мир та Україну, або підтримують війну та агресивну Росію», - додав мер Києва.

Реклама Google

Telegram Channel