Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Клопотенко отримав нагороду фудблогера року в Каннах

Круто!

Фото: gordonua.com.

Клопотенко отримав нагороду фудблогера року в Каннах

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко став володарем престижної нагороди

Зірка отримав світову премію фудблогера World Influencers and Bloggers Awards у Каннах, Франція. Він вважає, що це однозначна перемога української гастрономії на світовому рівні, а себе називає «інструментом, який допомагає цьому статися», повідомляє Обозреватель.

Радісну новину Клопотенко повідомив публіці на своїй сторінці в Instagram. Саме вона, на його думку, і отримала нагороду, бо розповідає світові про українську кухню.

«Вчора був у Каннах. Отримав світову премію @wibaglobal як фудблогер року. Тут знакове не те, що у мене є нагорода. Тут знакове, що сторінка в інстаграмі, яка про українську кухню, отримала світову премію. Що означає: українська культура ще глибше вписується в контекст світу. І це однозначна перемога української гастрономії на світовому рівні. Офіційне. А я так – більше інструментик, який допомагає цьому статися», – написав Клопотенко.

Тут знакове, що сторінка в інстаграмі, яка про українську кухню, отримала світову премію. Що означає: українська культура ще глибше вписується в контекст світу.

Зірка наголосив, що наша країна отримує величезну підтримку на різних рівнях. На церемонії відбувся збір коштів для допомоги Україні у російській війні.

«Тому з усього, що я міг сказати, – сказав світовим інфлюенсерам, що вони впливають на світ через смартфони і можуть вплинути на ситуацію в Україні. Знаю, що ніхто з них не хоче показувати війну, і вони можуть цього не робити. Але вони можуть розповідати про Україну в контексті своїх блогів. Нехай тревел-блогер розповідає про українські міста. Фешн-блогер – про українських дизайнерів. Цього вже буде достатньо. Просто тримати інформаційно Україну у фокусі», – додав Клопотенко.

Читайте також: Італія подала в ООН 4-етапний план встановлення миру в Україні.

Реклама Google

Telegram Channel