Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як обрати срібний браслет на подарунок?

Такий аксесуар завжди буде поза конкуренцією.

Фото Minimal.

Як обрати срібний браслет на подарунок?

Із браслетом жіночі руки отримують якийсь особливий шарм

Тож коли стає питання вибору подарунка, такий аксесуар завжди буде поза конкуренцією. Щоб правильно обрати срібний браслет Minimal на подарунок, важливо зрозуміти, на що варто звертати увагу, адже зовнішній вигляд — не єдиний критерій покупки. 

Як обрати правильний розмір? 

Одне з найскладніших питань — як вибрати відповідний розмір, адже не хочеться помилитися, бо тоді подарунок вже не буде таким бажаним. Тут треба прислухатися до наступних рекомендацій: 

  • тонкі та вузькі зап'ястя — бездоганними будуть витончені моделі, краще відмовитись від великих та товстих аксесуарів;   

  • масивні зап’ястя — краще не обирати дуже тонкі вироби, бо вони просто будуть непомітними.  

Ви можете придивитися до аксесуарів, які вже носить дівчина. Наприклад, хтось полюбляє великі, інші, навпаки, обирають для себе лише витончені, скромні варіанти. 

Срібло чи золото — який матеріал краще обрати?  

Пройшов той час, коли символом вишуканості та престижності було тільки золото. На практиці багато красунь віддають перевагу саме сріблу. Та справа навіть не в вартості, яка набагато нижча, ніж у золота. Цей матеріал має й інші переваги: 

  • не вимагає дотримуватись одного стилю в образах, бо прекрасно поєднується як з класикою, так і з total sport; 

  • стильний та трендовий, бо наразі саме срібло з’являється на модних показах світових брендів; 

  • надійний, за ним легко доглядати, він надовго зберігає свій вигляд. 

Якщо ви вперше обираєте такий подарунок, то зможете значно спростити собі завдання завдяки інтернет-магазину Minimal. Він пропонує детальну та дуже зручну фільтрацію товарів за різними ознаками: обираєте відповідні параметри – сайт автоматично генерує під вас товари. Якщо ви дуже боїтеся помилитися з розміром, то обирайте браслет з можливістю його регулювати, тоді точно подарунок влучить у саме серденько дівчини. Також ви можете одразу обрати подарункову упаковку для браслета. 

Telegram Channel