Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Волинянка під час війни активно підтримувала окупантів

Бракувало жінці російського рабства...

Малюнок Василя Ложкіна.

Волинянка під час війни активно підтримувала окупантів

Зрадницю взяли під варту

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури жительці Каменя-Каширського повідомлено про підозру у розповсюдження матеріалів із публічними закликами до насильницької зміни та повалення конституційного ладу, а також таких, у яких міститься виправдовування та визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України (ч. 2 ст.109, ч.2 ст.436-2 КК України).

Жінка з часу повномасштабного вторгнення російських військ і до викриття її спецслужбою систематично поширювала у загальнодоступній соціальній мережі матеріали на підтримку російської агресії, а також агітувала за «рускій мір». 

Слідчі УСБУ в області з’ясували, що жінка з часу повномасштабного вторгнення російських військ і до викриття її спецслужбою систематично поширювала у загальнодоступній соціальній мережі матеріали на підтримку російської агресії, а також агітувала за «рускій мір». 

Суд, розглянувши клопотання слідчого, погоджене з прокурором, обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Колишній посадовець з Волині допомагав чоловікам втекти за кордон.

Реклама Google

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel