Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Через борги Луцьк може лишитися без гарячої води

Від своєчасної оплати за спожиті комунальні послуги залежить підготовка до наступного опалювального сезону.

Фото ілюстративне.

Через борги Луцьк може лишитися без гарячої води

Відповідальність за якісне надання послуг лежить на кожному лучан

З прчатку війни державне комунальне підприємство «Луцьктепло» не отримує повної оплати за спожиті комунальні послуги. Існує загроза припинення постачання гарячої води лучанам

Про це повідомили у фейсбуці на сторінці підприємства.

Населення від початку року заборгувало за послугу з постачання теплової енергії та гарячої води понад 36 мільйонів гривень. Зокрема, в лютому фізичні споживачі не доплатили 5,7 мільйона гривень, а в березні – 9,9 мільйона гривень. Як наслідок, зазначають тепловики, накопичуються борги за постачання природного газу.

Від початку повномасштабного воєнного вторгнення російської федерації в Україну підприємство не отримує повної оплати за спожиті комунальні послуги.

Окрім оплати енергоносіїв, на підприємстві триває підготовка до початку наступного опалювального сезону. «Луцьктепло» запланувало заміну теплових мереж, реконструкцію та ремонт котельного обладнання, оснащення більше сотні житлових будинків індивідуальними тепловими пунктами та засобами комерційного обліку теплової енергії.

«Від своєчасної оплати за спожиті комунальні послуги залежить підготовка до наступного опалювального сезону», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Із 1 червня українцям доведеться знову платити за кредити

Telegram Channel