Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцьком ввечері курсуватиме більше тролейбусів на 5 маршрутах

Лучанам не вистачає громадського транспорту.

Фото: Суспільне. Волинь.

Луцьком ввечері курсуватиме більше тролейбусів на 5 маршрутах

Додаткові рогаті возитимуть городян до 20-ї години

У Луцьку у вечірній час збільшать кількість тролейбусів. Таке рішення ухвалили, бо водії громадського транспорту нині щовечора змушені стояти в черзі за пальним. Відтак, виникають труднощі з дотриманням графіку.

Про це розповів Суспільному начальник відділу транспорту міськради Віктор Главічка.

За його словами, зараз у Луцьку щодня виїжджають на маршрути приблизно 90 автобусів та 30 тролейбусів. За день міський громадський транспорт обслуговує 90 тисяч пасажирів, до 24-го лютого було 120 тисяч.

«Із понеділка буде додатково запущено у вечірній час електротранспорт і довозитиме людей до 20-ї години на таких маршрутах: №1, №2, №4, №15 та №12. Це десь шість тролейбусів додасться на маршрутах. Тобто ввечері у місті працюватимуть 16 тролейбусів», – розповів начальник міського відділу транспорту.

Із понеділка буде додатково запущено у вечірній час електротранспорт і довозитиме людей до 20-ї години на таких маршрутах: №1, №2, №4, №15 та №12. 

На проблеми з доїздом у вечірній час лучани все частіше почали скаржитися на «гарячу лінію» міськради. Як розповіла працівниця ЦНАПу Алла Агрипініна, в березні жителі міста скаржилися на відсутність громадського транспорту 43 рази, в квітні в ЦНАПі опрацювали 68 таких дзвінків, в травні – 34.

Читайте також: У Луцьку скаржаться на малу кількість автобусів на популярному маршруті

Реклама Google

Telegram Channel