Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленські влаштували побачення у прямому ефірі з нагоди річниці шлюбу (Відео)

З початку війни Олена та Володимир Зеленські не бачились кілька місяців.

Фото: ICTV.

Зеленські влаштували побачення у прямому ефірі з нагоди річниці шлюбу (Відео)

Президентське подружжя після двох місяців розлуки зараз має можливість побути разом: вони жартують, що влаштували побачення у прямому ефірі

Президент Володимир Зеленський та його дружина Олена через війну не бачились кілька місяців. Зараз у них є нагода побути разом. Зокрема, як жартує саме подружжя, вони влаштували побачення у прямому ефірі під час інтерв'ю телеканалу ICTV з нагоди третьої річниці з дня інавгурації Володимира Зеленського.

Олена Зеленська розповіла, що їхні відносини з чоловіком після початку війни лише зміцнилися.

«Ми тримаємося, все добре, у нашій родині так само лад. На жаль, ми не можемо посидіти повечеряти усією родиною, поговорити про всі справи, щось планувати. Але в нас є вечеря телефоном. Все нормально, жартуємо, але чекаємо, як і всі, що можна буде об'єднатися знову. Як і всі родини України, які роз'єднані зараз і чекають на своїх рідних, близьких, які хочуть бути разом», – сказала вона.

Перша леді зазначила, що її чоловік живе на роботі, родина його практично не бачить. Однак вони часто спілкуються телефоном.

Перша леді зазначила, що її чоловік живе на роботі, родина його практично не бачить. Однак вони часто спілкуються телефоном. За увесь час війни у них була можливість побачитися лише кілька разів. Дружина президента подякувала ведучим за нагоду провести час разом з чоловіком, а Зеленський пожартував, що у них зараз побачення в ефірі.

«Це чудова нагода попити разом чаю», – сміючись, резюмувала перша леді.


Читайте також: Зеленський пояснив партнерам, навіщо давати Україні гроші

Джерело: Главком.
Telegram Channel