Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку попрощалися з лікарем-хірургом Олександром Федорчуком (Фото)

Світла пам’ять і співчуття рідним.

Фото: ІА Волинські новини.

У Луцьку попрощалися з лікарем-хірургом Олександром Федорчуком (Фото)

Надзвичайно вболівав за долю країни, за долю людей. Був хорошим спеціалістом, завжди проявляв професіоналізм і боровся за кожного пацієнта!

Професіонал, Людина з великої літери, цілеспрямований і чуйний, новатор, багатогранна особистість і талановитий хірург – так згадують рідні, близькі та колеги покійного Олександра Тимофійовича Федорчука, повідомляє ІА Волинські новини. 

Нагадаємо, не стало заступника медичного директора з хірургічної роботи медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади Олександра Федорчука.

Прощання з ним відбулося у Луцькому кафедральному Свято-Троїцькому соборі Луцька.

Очільниця Луцького медичного об’єднання Лариса Духневич, згадуючи колегу, сказала, що таких професіоналів, яким був Олександр Федорчук, треба пошукати.

«Це людина багатогранна, патріот України. Він надзвичайно вболівав за долю своєї країни, за долю людей. Був хорошим спеціалістом, завжди проявляв професіоналізм, хотів, щоб усе було якнайкраще. Завжди був стриманим, мудрим, спокійним і нічого не боявся. Якщо ухвалював рішення – досягав мети. Він боровся за кожного пацієнта, незалежно від його походження, статусу. І його професія була від Бога. Коли поєднується вибір професії і духовні чесноти, це завжди виростає в талант. Таким він і був», – згадує вона.

Він боровся за кожного пацієнта, незалежно від його походження, статусу. 

 
 

 

 

 

Telegram Channel