Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українки здобули три нагороди на другому етапі «Діамантової ліги»

Вікторія Ткачук (на фото), Ганна Рижикова та Марина Бех-Романчук здобули нагороди на етапі "Діамантової ліги".

Фото з відкритих джерел.

Українки здобули три нагороди на другому етапі «Діамантової ліги»

Українські спортсменки здобули три нагороди на другому етапі «Діамантової ліги», який приймало британське місто Бірмінгем.

Наші співвітчизниці завоювали два «срібних» місця й одне «бронзове». Про це повідомляє Gazeta.ua.

Україна була представлена в бігові на 400 м з бар'єрами та стрибках у довжину. У бігові Вікторія Ткачук фінішувала другою із часом 55.25 с, а Ганна Рижикова - третьою із часом 55.37 с. Перемогла ексрекордсменка світу американка Далайла Мухаммад.

У бігові Вікторія Ткачук фінішувала другою із часом 55.25 с, а Ганна Рижикова - третьою із часом 55.37 с. Перемогла ексрекордсменка світу американка Далайла Мухаммад.

У стрибках у довжину Марина Бех-Романчук у другій своїй спробі показала результат 6.66 м і піднялася на другу сходинку п'єдесталу. Перемогла олімпійська чемпіонка німкеня Малайка Мігамбо.

Марина Бех-Романчук у березні стала віцечемпіонкою чемпіонату світу. Є срібною призеркою чемпіонатів світу та Європи 2019 року, чемпіонкою Європейських ігр. Вікторія Ткачук здобувала «бронзу» на командному чемпіонаті Європи 2015 року. Ганна Рижикова - бронзова призерка Олімпійських ігор-2012 в естафетному бігу 4х400 м, чемпіонка Універсіади.

Читайте також: «Ганебний день для тенісу»: Стаховський обурився рішенням позбавити Wimbledon рейтингових очок.

Telegram Channel