Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Маріуполь взяли під контроль кадирівці та росгвардія

Біль усієї України...

Фото: УНН.

Маріуполь взяли під контроль кадирівці та росгвардія

Наразі виїхати з міста неможливо

У Маріуполі (Донецька область) проходить ротація - колаборантів та представників так званої народної міліції «днр» змінюють на представників росгвардії та кадирівців. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

«Наші джерела з міста повідомляють, що на фільтраційних пунктах пропуску та блок-постах навколо Маріуполя в бік Запоріжжя проходить ротація окупантів. Колаборантів та представників так званої народної міліції «днр» змінюють на представників росгвардії та кадирівців. Окрім того, окупанти встановлюють додаткові пункти контролю/блок-пости на грунтових дорогах, якими можна було оминути фільтраційний контроль», - йдеться в повідомленні.

На фільтраційних пунктах пропуску та блок-постах навколо Маріуполя в бік Запоріжжя проходить ротація окупантів. Колаборантів та представників так званої народної міліції «днр» змінюють на представників росгвардії та кадирівців.

Андрющенко зазначив, що евакуація з міста неможлива до відкриття окремих коридорів в результаті перемовин керівництвом країни.

«Всі, хто збирався тимчасово повернутись для вивозу особистих речей не робіть цього. Наразі маєте пам’ятати - це дорога в один кінець, - закликав він.

Читайте також: Останній день у «Фортеці Маріуполь»: захисник міста показав Азовсталь зсередини (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel