Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Вдома часто чули страшилки про кровожерливих «западенців», – переселенка з Донеччини

Жінка сподівається, що найближчим часом її родина зможе повернутися додому.

Фото з фейсбук-сторінки Віталія Коваля.

Вдома часто чули страшилки про кровожерливих «западенців», – переселенка з Донеччини

Як на Рівненщині руйнують міф про ворожий образ «бандерівців»

Переселенка з міста Лиман Донецької області Світлана зворушена теплим і гостинним прийомом. Нині жінка разом із сином, невісткою і онуками проживають в одному із спецзакладів області. Їхню історію розповів голова Рівненської області Віталій Коваль. 

На Заході України ця родина вперше. Жінка розповідає, що вдома часто чула від знайомих чи сусідів вислови рашистських пропагандистів про кровожерливих «западенців» та «бандерівців». Втім, за два місяці перебування у Рівненській області таких не зустріла.

Навпаки – родина Світлани вражена гостинністю Рівненщини. І сьогодні її «ДЯКУЮ» адресоване: українським військовим, волонтерам у Дніпрі, Рівненській соціальній сервісній службі, а також колективу спецзакладу.

Удома часто чула від знайомих чи сусідів вислови рашистських пропагандистів про кровожерливих «западенців» та «бандерівців». 

Світлана сподівається, що найближчим часом її родина зможе повернутися додому. Адже там похований її старший син-учасник АТО, там пройшло усе її життя. Мирного дитинства вона хоче і для своїх онуків: Іринки, Вікторії та Артемка. 

Читайте також: Вчителька з Луганщини навчає дітей у… Нововолинську

Telegram Channel