Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Носять жіночі лосини і галоші: розповіли про окупантів-бомжів на Харківщині

Кинута форма російського окупанта.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ.

Носять жіночі лосини і галоші: розповіли про окупантів-бомжів на Харківщині

російські окупанти у тимчасово захопленій Борівській селищній територіальній громаді на Харківщині випилюють ліс

Про це повідомила Борівська селищна рада, розповідає Gazeta.ua.

Живуть окупанти у закладах соціальної інфраструктури і деяких будинках місцевих мешканців. У Гороховатці на даху сільради встановили потужну антену. російський підрозділ, який «квартирується» у Радьківському клубі біля Бахтина, має настільки бідне забезпечення, що ходять у заношеному домашньому одязі. Деяких чоловіків бачили у жіночих лосинах, а замість берців носять галоші чи гумові капці.

Російський підрозділ, який «квартирується» у Радьківському клубі біля Бахтина, має настільки бідне забезпечення, що ходять у заношеному домашньому одязі. Деяких чоловіків бачили у жіночих лосинах, а замість берців носять галоші чи гумові капці.

Загарбники продовжують випилювати ліс. Окрім Підлиману, сосни пиляють також біля колишньої «шашличної» поблизу гороховатського містка.Окупаційні війська розосереджені по різних населених пунктах громади.

За даними аеророзвідки, найбільша кількість живої сили і техніки противника наразі перебуває у малих селах Борівщини на перетині Харківської, Луганської і Донецької областей, а також у Шийківці, Чернещині, Підлимані, Пісках-Радьківських. Крім того, велика кількість ворожих військ проходить через громаду транзитом.

В громаді немає мобільного зв'язку та інтернету, гостро не вистачає ліків, немає можливості зняти готівку. Виїхати з окупації на територію, підконтрольну українській владі, наразі неможливо, оскільки росіяни повністю закрили блок-пости на в'їзд і на виїзд там, де раніше був хоч якийсь шанс проїхати.

«Та ці труднощі тимчасові. Головне - витримати і вистояти. Наші захисники тримають наше небо, боронять Україну і вибивають ворога з нашої землі. Тримаймося, друзі. Все буде Україна. Героям слава!», - пише селищна рада.

Читайте також: Здуріти можна: якби всі були такі, як московські попи, то війни не було б?

Реклама Google

Telegram Channel