Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
росіяни з чотирьох напрямків проривалися в Сіверськодонецьк

Артилерійські й мінометні обстріли житлових кварталів тривають.

Фото: t.me/luhanskaVTSA.

росіяни з чотирьох напрямків проривалися в Сіверськодонецьк

Постраждав майже кожний підконтрольний населений пункт

Ворог дістав гідну відсіч і відійшов на попередні позиції. Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram, інформує Gazeta.ua.

Але артилерійські й мінометні обстріли житлових кварталів тривають. Постраждав майже кожний підконтрольний населений пункт.

«Між Сіверськодонецьком і Лисичанськом зруйнований проліт мосту поблизу залізничного вокзалу. Також учора затримали кількох людей, які фотографували військову техніку. Ними займатиметься СБУ», - зазначив він.

Між Сіверськодонецьком і Лисичанськом зруйнований проліт мосту поблизу залізничного вокзалу. Також учора затримали кількох людей, які фотографували військову техніку. Ними займатиметься СБУ»

Щодо руйнувань житлового фонду: у Сіверськодонецьку за добу пошкоджено сім будинків, у Лисичанську – п'ять. Також п'ять – у Тошківці й Ниркові. Чотири – у Врубівці, три – у Гірському й Золотому, два – у Привіллі. Ще не встановлена точна кількість зруйнованих будинків після обстрілів Новодружеська, де житловий фонд постраждав одразу на трьох вулицях. Як і у Врубівці, по якій ворог завдав авіаційний удар.

Читайте також: Окупанти підступно обстріляли Запорізьку область: є постраждалі.

Реклама Google

Telegram Channel