Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Свято на кістках»: окупанти влаштували екскурсію у зруйнованому драмтеатрі Маріуполя (Фото, відео)

Наволоч.

Скріншот з відео.

«Свято на кістках»: окупанти влаштували екскурсію у зруйнованому драмтеатрі Маріуполя (Фото, відео)

Загарбники привели на руїни драмтеатру учасників «автопробігу волонтерів»

Російські окупанти привели відвідувачів на екскурсію у зруйнований авіабомбами драмтеатр у Маріуполі. Під його завалами загинули кілька сотень людей. За різними даними, кількість жертв сягала 300.

Про це у Telegram розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Після розбору завалів Драматичного театру та відкриття скверу для вільного відвідування, окупанти влаштували «автопробіг волонтерів» з червоними прапорами по місту. Фінальною точкою була екскурсія всередині Драм театру.

«Цинізму окупантів немає меж. Після розбору завалів Драматичного театру та відкриття скверу для вільного відвідування, окупанти влаштували «автопробіг волонтерів» з червоними прапорами по місту. Фінальною точкою була екскурсія всередині Драм театру. Справжнє свято на кістках», - написав він.

Андрющенко наголосив, що тепер українці вперше можуть побачити, як виглядає Драмтеатр зсередини. Водночас окупанти продемонстрували своє справжнє ставлення до горя Маріуполя. 

«І ще одна деталь. Більше у Драмтеатру не можна годувати голубів. Вони теж всі зникли. Лють. Просто Лють», - додав Андрющенко.

Читайте також: Журі на «Євробаченні» не порушить єдність Польщі та України, – Зеленський (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel