Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волонтер Олег Абрамичев: чергову партію коробів на ПКМ викупили за кордоном і мають привезти в Україну

Волинь-нова

Волонтер Олег Абрамичев: чергову партію коробів на ПКМ викупили за кордоном і мають привезти в Україну

Харківський волонтер, депутат міської ради від «ЄС» Олег Абрамичев повідомив, що за кордоном вдалося викупити партію коробів для ПКМ, які дуже потрібні на передовій. 6 травня Абрамичев оголосив збір коштів на цю партію

«Короба на ПКМ. Дубль два. Після поста про ці принади в мене всі месенджери були завалені проханнями. Але, на жаль, на той час все я роздав і почав шукати ще. Наразі знайшов 180 штук. Але їх продають тільки всією кількістю. І вони за кордоном. І якщо логістика мені зрозуміла, то питання грошей існує. Починаю збір коштів на ці дуже потрібні речі», – написав тоді волонтер у Facebook.

Перша партія коробів на ПКМ, яку волонтерам вдалося купити у Польщі, за словами Абрамичева, «розлетілась» дуже швидко.

«Короби на ПКМ. Всю партію викуплено. Малу частину сплатили захисники. А ось значну частину допомогли викупити Петро Порошенко та Анатолий Чернявський.  Залишилося спланувати доставку їх в Україну і буду розподіляти між підрозділами. Дякую всім хто допомогає. Працюємо далі», – повідомив Олег Абрамичев 21 травня. 

 

 Перша партія коробів на ПКМ, яку волонтерам вдалося купити у Польщі, за словами Абрамичева, «розлетілась» дуже швидко. «Ця штука виявилась дуже дефіцитною. Родіон Родіончік знайшов більше 100 штук у Польщі. Завдяки вам всім ми їх викупили. А це чимала сума. Вже передали на різні підрозділи як Харкова, так і в Донецьку область», – писав волонтер на початку травня. У коментарях підписники підтвердили, що потреба в такому спорядженні дійсно велика і запитів на короби для кулеметів багато. 

Реклама Google

Telegram Channel