Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Сенсаційна аварія: піарниця Ферар і ексголова Рівненської облради Данильчук п’яні потрапили у ДТП (Відео)

Ви нікому не докажете. Ми тут виїжджали. А ви нікому не докажете. Бо я в етай області ЦАРЬ! Я виграю всі суди! 

Фото із сайту chasdiy.org.

Сенсаційна аварія: піарниця Ферар і ексголова Рівненської облради Данильчук п’яні потрапили у ДТП (Відео)

Напередодні ввечері у ДТП потрапили журналістка та власниця піар-агентства Ольга Ферар та ексголова Рівненської облради Олександр Данильчук

Як повідомляє «Рівне Вечірнє», аварія сталася біля ресторану «Густо» на проспекті Миру. 

За кермом «Тойоти Ленд Крузер» перебувала нетвереза піарниця-журналістка Ольга Ферар. Вона не розминулася з «Хондою Аккорд» якою керувала рівнянка Ольга Лихач. Виявилося, що вона працює в прокуратурі. 

Попередньо відомо, що водійка «Тойоти Ленд Крузер» під час руху вперед пошкодила два металевих стовпчики. Після цього водійка здала назад, де в’їхала у «Хонду», яка була припаркована. 

Обидва авто отримали механічні пошкодження.

Відео інциденту опублікувала у соціальній мережі Facebook сама прокурорка Лихач.

Відео інциденту опублікувала у соціальній мережі Facebook сама прокурорка Лихач. Там видно, що разом з Ферар у машині перебував колишній голова обласної ради, депутат Рівненської облради Олександр Данильчук. 

Він відомий у Рівному під прізвиськом «Цар». Данильчук вийшов із авто з пляшкою в руках. Ольга Ферар дуже агресивно почала доводити, що вона не винна у вчиненні аварії. Влаштувала суперечку на підвищених тонах із Ольгою Лихач.  Сам Данильчук був спокійний, однак заявив іншим учасникам ДТП: 

– Ви нікому не докажете. Ми тут виїжджали. А ви нікому не докажете. Бо я в етай області ЦАРЬ! Я виграю всі суди! 

Інспектори склали на водійку «Тойоти Ленд Крузер» адмінпротоколи за скоєння ДТП та за керування автомобілем у стані сп’яніння . А ще – винесли постанову за за ч.1 ст. 126 КУпАП. Тобто за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом, – розповіли журналістам видання «РВ» у патрульній поліції Рівненщини.

Під час спілкування з Ольгою Ферар, патрульні побачили, що вона має ознаки алкогольного сп’яніння. Тож запропонували їй пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці події та в медзакладі. Від обох пропозицій вона відмовилася.

Як нам стало відомо, позашляховик належить не журналістці, а її супутнику – екс-голові Рівненської облради Олександру Данильчуку.

Читайте також: На Волині Ford на смерть переїхав пішохідку

Telegram Channel