Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Житомирщині ППО збили 4 російські ракети

Фото ілюстративне.

На Житомирщині ППО збили 4 російські ракети

У Малині на Житомирщині вдруге за три дні пролунали вибухи, працювала протиповітряна оборона.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на міського голову Малина Олександра Ситайла.

Вибухи сталися під час повітряної тривоги, яку оголосили на Житомирщині о 13:10.

Після ракетного обстрілу Малина 20 травня у мережі практично одразу з'явилося відео з місця вибуху. В СБУ нагадали, що відео та фото, зроблені на місці вибухів, суворо заборонено поширювати в мережах або навіть ділитися ними один з одним - такі фото та відео можуть допомогти коригувальникам вогню планувати ще один удар.

О 19:15 стало відомо, що 22 травня внаслідок удару російських військ по Малину загинула щонайменше одна людина. За словами Бунечка, інформація попередня, оскільки на місці удару продовжують розбирати завали.

22 травня внаслідок удару російських військ по Малину загинула щонайменше одна людина. 

«Поки що нічого більш конкретного сказати не можу, хіба що вже підтверджена інформація про одного загиблого. Удар по Малину дуже схожий на той, що був 20 травня. На місці удару була пожежа, ліквідувати її вдалося буквально ось – ближче до сьомої години вечора. Щодо пошкоджень, то на місці працює експертна група. По факту, знову постраждали будинки тих людей, які щойно лише почали їх лагодити і позабивали вікна», – зазначив Ситайло. 

Повітряне командування «Центр» на своїй сторінці у фейсбуці повідомило, що підрозділи протиповітряної оборони повітряного командування знищили чотири крилаті ракети, котрі летіли на Житомирщину.

«22 травня близько 13:00 ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури Житомирської області. Чотири крилаті ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування «Центр». Три ракети ліквідовано авіацією та ще одну – підрозділом зенітних ракетних військ повітряного з’єднання. За наявною інформацією, Житомирщину атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування».

Джерело: Українська Правда.
Telegram Channel