Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
путін хоче взяти паузу у війні, яка може зайняти декілька років, – Фейгін

Фото: Getty Images.

путін хоче взяти паузу у війні, яка може зайняти декілька років, – Фейгін

росія продовжує криваву повномасштабну війну в Україні, так і не маючи грандіозних результатів, які очікувала на початку

Вочевидь у Кремлі розмірковують над паузою.

Таке припущення 24 каналу висловив російський опозиційний політик та юрист Марк Фейгін.

За його словами, російський диктатор хоче взяти паузу, яка може зайняти декілька років.

російський опозиційний громадсько-політичний діяч озвучив приблизні бажання російської влади у війні проти України. Мовляв, зараз у Кремлі хочуть досягти максимального.

Зараз у Кремлі хочуть досягти максимального.

Мовиться про те, що російські загарбники мріють про те, щоб відсунути від себе лінію фронту до кордону Луганської області, додав Фейгін. Ба більше, якщо вийде, то закріпитись на Донбасі, а також залишити в окупації Херсон. Потім же тимчасово припинити війну.

«Узяти паузу для перепідготовки, переозброєння, набору нової чисельності, поповнення складу і всього іншого. Це може зайняти не місяці. Це може зайняти декілька років, щоб набратись із новими силами і сунутись далі», – наголосив він.

Юрист пояснив, що саме в цей період часткового припинення великої повномасштабної війни Росія щосили намагатиметься під'єднати всі ресурси, щоб змусити українську державу піти на так зване «стишення».

«Навіть не знаю, як його назвати. Миром це не назвеш ніяк. Фактом шантажу, інструментом шантажу. Цим буде, зокрема, і військовослужбовці (з маріупольського заводу «Азовсталь» – 24 канал), які зараз перебувають у Росії», – зазначив Фейгін.

Читайте також: Євросоюз в червні повинен відкрити двері перед Україною, – Дуда в Києві

Telegram Channel