Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У головного тренера «Мілана» вкрали медаль під час святкування перемоги у чемпіонаті Італії

"Мілан" уперше за 11 років став чемпіоном Італії.

AC PK

У головного тренера «Мілана» вкрали медаль під час святкування перемоги у чемпіонаті Італії

Керівництво Серії А вже пообіцяло надіслати нову

Головний тренер «Мілана» Стефано Піолі повідомив, що у нього вкрали медаль під час святкування історичної перемоги у чемпіонаті Італії. Про це повідомляє Суспільне.

«Мілан» уперше за 11 років став чемпіоном Італії. Трапилося це за підсумками матчів останнього туру: «россонері» обіграли на виїзді «Сассуоло» та втримали 2-очкову перевагу над головним конкурентом «Інтером».

Після перемоги в останньому матчі сезону представники «Мілана» отримали медалі за перемогу у чемпіонаті. Одну з них отримав і головний тренер команди. Однак медаль недовго була у власності італійського тренера. Піолі розповів, що під час перебування на футбольному полі хтось у нього вкрав нагороду.

«У мене вкрали мою медаль чемпіона, хтось зняв її з шиї. Був би вдячний, якби її повернули, це єдине, що я маю», - цитує слова Піолі Football-Italia.

«У мене вкрали мою медаль чемпіона, хтось зняв її з шиї. Був би вдячний, якби її повернули, це єдине, що я маю», - цитуєслова Піолі Football-Italia.

Тренер «Мілана» зазначив, що ця медаль та перемога у чемпіонаті є для нього особливими. Піолі хотів присвятити нагороду своєму батькові, який помер у 2019 році за кілька тижнів перед тим, як стати тренером «россонері». У Серії А відреагували на інцидент з втратою медалі Піолі. І пообіцяли надіслати ще одну вже на наступний день після гри.

Саме Стефано Піолі визнали найкращим тренером Серії А у сезоні 2021/22. Перемога з «Міланом» у чемпіонаті стала для нього першою в кар'єрі.

Telegram Channel