Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Окупанти облаштовують позиції на острові Зміїний: планують блокувати Одеський порт

Війська РФ зміцнюють свої сили на острові Зміїний заради контролю над морськими шляхами.

Фото ілюстративне.

Окупанти облаштовують позиції на острові Зміїний: планують блокувати Одеський порт

Загроза ворожих ракетних ударів – висока

В Одеській області на острові Зміїний російські війська облаштовують і зміцнюють свої позиції. Про це повідомив спікер голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ніч на 24 травня в Одесі пройшла без обстрілів, проте загроза ворожих ракетних ударів із акваторії Чорного моря територією регіону висока. Втім, Сили оборони півдня України надійно виконують поставлені бойові завдання», – повідомляє Братчук.

За його словами, у Чорному морі триває маневрування корабельного угруповання РФ. У його складі – великі десантні кораблі і кораблі, що несуть на своєму борту крилаті ракети. Загроза ворожих ракетних ударів – висока.

У Чорному морі триває маневрування корабельного угруповання РФ. У його складі – великі десантні кораблі і кораблі, що несуть на своєму борту крилаті ракети. Загроза ворожих ракетних ударів – висока.

«Мета ворога залишається незмінною – подальша блокада Одеського порту і контроль за південно-західною частиною Чорного моря. Для цього ворог в тимчасово окупованому Криму на північно-західному напрямку встановив комплекс С-400 і проводить певні роботи з облаштування та зміцнення своїх оборонних і наступальних дій на острові Зміїний», – додав Братчук.
 

 

Telegram Channel