Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Російський опозиціонер назвав головного фігуранта у плані путіна щодо України

Наступник?

Фото: Getty Images.

Російський опозиціонер назвав головного фігуранта у плані путіна щодо України

Гудков пояснив, в чому полягає план російського диктатора

Соратник Путіна, секретар російського Радбезу Микола Патрушев своїми обіцянками «виконати цілі, поставлені Путіним» в Україні, намагається «підтерти синці та забої» після візиту в бункер до диктатора.

Таку думку висловив російський опозиціонер Геннадій Гудков в ефірі 24 каналу.

Подібну риторику кремлівського режиму Гудков пояснює відсутністю досягнень у російської армії на сьогодні.

«Звичайно, Україні важко, а російська армія зберігає перевагу в техніці та силі, йде знищення інфраструктури України. Але зараз цілком зрозумілий тактичний план Путіна. І Патрушев грає в цьому відношенні одну з вирішальних ролей», - сказав Гудков.

Секретар російського Радбезу Микола Патрушев своїми обіцянками «виконати цілі, поставлені Путіним» в Україні, намагається «підтерти синці та забої» після візиту в бункер до диктатора.

Цей план, за словами опозиціонера, полягає в захопленні «хоч чого-небудь», по дозволить Путіну «торгуватися» і спробувати утримати окуповані території. І як наслідок-оголосити, що «вони всіх перемогли».

Гудков припускає, що зараз окупанти спробують зосередити зусилля на захопленні південних і південно-східних територій України.

«Ось такий їхній план. Вони розуміють, що не дійдуть до Одеси, не дійдуть до Молдови, до Придністров'я, не здатні захопити Київ і не впораються з Харковом. Це всі вони розуміють, особливо те, що закінчення війни - не за Росією», - сказав він.

Останнім часом у ЗМІ циркулюють чутки про погіршення здоров'я президента країни-агресора Володимира Путіна. У зв'язку з чим виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Читайте також: Переговори з росією поновляться у випадку повернення до кордонів станом на 24 лютого - Зеленський.

Telegram Channel