Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лідер гурту «Бумбокс» поїхав воювати на схід України

Андрій Хливнюк.

Фото: instagram.com/andriihorolski.

Лідер гурту «Бумбокс» поїхав воювати на схід України

Андрій Хливнюк від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вступив до лав тероборони ЗСУ

Спочатку артист захищав Київ від окупантів, нині ж – відправився воювати на схід України, де наразі відбуваються запеклі бої.

Про те, що артист поїхав захищати схід від російських окупантів, розповів журналіст Юрій Кошмарченко, передає ТСН. Він пригадав їхню останню зустріч, коли дізнався про плани Хливнюка.

Одразу ж після того, як рана загоїлася, Хливнюк повернувся на службу.

«Зустрів у Києві Андрія Хливнюка, постояли, поговорили (ми знайомі), він беззлобно поскаржився, що не зміг купити в магазині поруч безалкогольного пива. Попрощалися — і він повернувся в гумштаб, звідки вийшов. А я в тієї ж миті зрозумів: моя головна місія на цій війні — негайно знайти Андрію безалкогольне пиво. Оббігав магазини навколо, знайшов, накупив, пишу йому, щоб вийшов і забрав. А він такий скромно: «Дякую, вип'ємо, коли повернуся зі сходу», - написав журналіст.

Зазначимо, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Хливнюк служить в лавах тероборони. У березні колона, у якій рухався музикант, потрапила під мінометний обстріл, у результаті чого Хливнюк отримав пошкодження обличчя. Одразу ж після того, як рана загоїлася, Хливнюк повернувся на службу.

Читайте також: Три місяці з початку війни: ЄС та 11 країн виступили зі спільною заявою.

Реклама Google

Telegram Channel