Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«За атакою на національну єдність стоїть Коломойський та Палиця» (Відео)

Волинь-нова

«За атакою на національну єдність стоїть Коломойський та Палиця» (Відео)

Заява волинської територіальної організації партії «Європейська солідарність»

За перші три місяці війни український народ зберіг свою незалежність і державність. Сталося це завдяки ЄДНОСТІ суспільства, героїзму Збройних Сил, створених з 2014 року, та міжнародній єдності і солідарності всього світу.

Сьогоднішня ж заява Луцької міськради чітко показує, хто саме стоїть за атакою на національну єдність, активно розпочату цього тижня - це Коломойський та його партнер Палиця.

Це - атака корисних і корисливих ідіотів, які не бачать війни, агресора, потреб ЗСУ, а лише свої бізнес- інтереси.

Це - атака корисних і корисливих ідіотів, які не бачать війни, агресора, потреб ЗСУ, а лише свої бізнес- інтереси. Вони одержимі не боротьбю з Путіним, а помстою Порошенку за порятунок і націоналізацію Приватбанку, яка зупинила їхню крадіжку сотень мільярдів гривень з кишень простих українців.

Це той самий Коломойський, який, згідно заяви міської влади Дніпра, не витратив жодної копійки на захист рірдного міста і країни. Зате навіть під час війни - примудрився отримати від держави нафтопродукти по заниженій ціні з метою подальшого перепродажу та власного збагачення.

Очевидно, що спроби розпалити внутрішній конфілкт в Україні грають на руку лише зовнішньому ворогу - країні-агресору. Недарма в її інформаційному просторі так солодко смакують цю тему.

Варто також згадати, що Коломойський, якому в Україні влада всіялко допомагає уникати правосуддя за багатомільярдне пограбування «Приватбанку», і досі каналом «1+1» володіє на паях з Медведчуком. І від нього ж прийняв в управління своєї підконтрольної структури ту саму Трубу.

Зрештою, Коломойський перебуває під санкціями США, і була би велика користь, якби його видали Сполученим Штатам в обмін на партію «Стінгерів».

Зазначимо, що сьогодні, 25 травня, під час пленарного засідання Луцької міської ради обранці громади розглянули питання «Про ефективне розслідування фактів колабораційної діяльності, державної зради та конфіскацію майна» у зв’язку із оприлюдненими СБУ «свідченнями» Віктора Медведчука. 

Telegram Channel