Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Харкові сталася стрілянина: є загиблі

Обставини з'ясовуються.

Фото з відкритих джерел.

У Харкові сталася стрілянина: є загиблі

Троє людей загинули внаслідок стрілянини в районі Холодної Гори 25 травня.

Про це повідомляє  Obozrevatel з посиланням на «Суспільне Харків» у Telegram, посилаючись на джерела у правоохоронних органах. Зазначається, що один вбитий лежав у розстріляному мікроавтобусі.

Тіло другого загиблого – чоловіка в цивільному одязі – знайшли неподалік.

Тіло другого загиблого – чоловіка в цивільному одязі – знайшли неподалік.

Згодом у відділі комунікації поліції Харківської області повідомили, що жертвами стрілянини стало троє чоловіків. Повідомлення про те, що в Холодногірському районі міста Харкова невідомий стріляє з автомата, правоохоронці отримали о 20:50.На місце вирушили поліцейські полку поліції особливого призначення, управління карного розшуку та територіального підрозділу. Під час затримання правопорушника було знешкоджено.

«На місце події прибуло керівництво главку, працюють дві слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія. Збираються речові докази, які будуть відправлені на експертне дослідження. Встановлюються обставини події, особи учасників перестрілки», – йдеться в повідомленні.Дані про стрілянину було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (убивство).

Читайте також: Найближчий місяць нас чекають суттєві неприємності – Арестович.

Telegram Channel