Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Оренда електрообладнання: як вибрати підрядника

Коли ви знаєте рівень необхідної потужності для установки, можна розглядати і порівнювати функціонал і ціни на різні агрегати.

Фото Rental Power.

Оренда електрообладнання: як вибрати підрядника

Зберігайте корисну статтю в закладки

Якщо ви шукаєте прокат генераторів, рекомендуємо ознайомитись із цією статтею. Фахівці Rental Power розповідають про всі особливості та підводні камені оренди обладнання: яку модель вибрати, на що звертати увагу при підписанні договору та прийомі техніки в оренду. 

Що потрібно знати, перш ніж брати генератор у прокат

Варто визначитися з метою використання техніки, з чого буде зрозуміла необхідна потужність. Щоб підрахувати потрібний рівень потужності електростанції, підсумуйте пускову потужність всіх електроприладів на об'єкті. До цього показника додаємо ще 30% так званого запасу потужності, щоб у разі стрибків напруги не перевантажити установку.

Коли ви знаєте рівень необхідної потужності для установки, можна розглядати і порівнювати функціонал і ціни на різні агрегати.

Наприклад, для невеликих навантажень із декількома електроприладами в сумі буде достатньо бензинового агрегату потужністю 2-3 кВт.

Для дачного котеджу в залежності від планованого часу використання генератора можна вибрати бензинові або дизельні моделі середньої потужності (до 10 кВт).

Прокат обладнання для великих приватних будинків або промислових об'єктів передбачає використання потужніших стаціонарних електростанцій на дизельному паливі.

Залежно від очікуваної тривалості використання вибираються установки з більшим або меншим запасом паливного бака. Якщо переносні бензинові генератори можуть працювати без дозаправки 3-8 годин, дизельні станції - від 4 до 24 годин.

Запропонувавши загальні параметри та завдання, які має вирішити обладнання, ви можете звернутися до компанії з прокату електростанцій. Менеджер безкоштовно допоможе підібрати оптимальну електростанцію для вашого запиту у співвідношенні ціни/якості.

Оренда обладнання: як вибрати підрядника

Вибір підрядника – не менш важлива частина процесу, оскільки добре підготовлені умови оренди допоможуть вам заощадити бюджет та час.

На що варто звернути увагу під час вибору підрядника прокату обладнання:

  • Наявність сервісного обслуговування. Після кожного використання та передачі обладнання в кінці терміну необхідно проводити техогляд генераторів. У провідних компаніях з оренди електростанцій, вартість послуги прокату вже включені витрати на техобслуговування. Клієнт самостійно оплачує лише паливо для заправки.

  • Гарантійні умови У договорі оренди мають бути прописані умови, за яких діятиме гарантія від виробника чи фірми. Як правило, це будь-які поломки, крім неправильного використання чи механічного пошкодження техніки з вини клієнта.

  • Офіційна реєстрація та можливість оплати безготівково. Очевидно, що брати в прокат обладнання краще за офіційно зареєстровані компанії - https://rental-power.com.ua/ua/arenda/.

  • Ціни та умови прокату. Порівнюючи кілька компаній, враховуйте не тільки ціну на модель на добу, але й що включає цю вартість. Наприклад, в однієї компанії може коштувати дешевше оренда, але потім виявляється, що простий оплачується за такою ж ціною, як робочий час генератора. Або, наприклад, вартість послуги не включає техогляд та гарантію.

Rental Power: прокат європейських та японських генераторів у Києві

Компанія Rental Power пропонує вигідні умови на оренду електростанцій: у вартість прокату вже включено сервісне обслуговування, консультацію з підключення та гарантію на поломки не з вини клієнта. Договір із прозорими умовами, без застави та прихованих платежів. Rental Power – це надійний, простий та зрозумілий підрядник з оренди сучасних моделей електростанцій від передових виробників.

Telegram Channel