Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дмитро Комаров пояснив, чому «зник» із соцмереж

«У мене є життя, в якому чіткі пріоритети. І соцмережі там не в першій і навіть не в другій десятці».

Фото ТСН.

Дмитро Комаров пояснив, чому «зник» із соцмереж

Від початку повномасштабного вторгнення ведучий Дмитро Комаров став набагато рідше користуватися соціальними мережами

Прихильники шоумена почали засипати його запитаннями, куди він зник та чи все з ним добре, пише ТСН.

У своєму Instagram Комаров вирішив написати допис в Instagram, в якому пояснив, чому ж він перестав користуватися соціальними мережами.

«Тебе не було давно в соцмережах», - це запитання, скажу м'яко, мене дістало. Помер, убили й таке інше. Увага: тому, що «довго» не було в соцмережах. А що таке довго? А як часто я маю писати? І чи повинен взагалі? Хто це визначає? Я не збирався писати цей допис, але дорогою на зустріч знову запитали, чи живий, тому що немає в соцмережах. Якщо хтось переживає – я повинен повідомити: ось сьогоднішнє фото. Працюю. Сьогодні у піджаку. Вчора у камуфляжі. А завтра буде завтра», - написав ведучий-мандрівник.

На щастя, соцмережі у руках щирих людей сьогодні дуже допомагають

За словами Комарова, соцмережі – це віртуальний та вигаданий світ. Тож вони наразі далеко не в його пріоритеті. У Дмитра є більш важливі справи, аніж писати черговий допис.

«Друзі, соцмережі – це віртуальний світ. Там легко жити у вигаданій реальності. Але війна знімає маски. І навіть у соцмережах видно, хто справжній, а хто намагається бути таким, яким не є. У мене є життя, в якому чіткі пріоритети. І соцмережі там не в першій і навіть не в другій десятці. Це інструмент журналіста для спілкування з аудиторією, коли є потреба», - додав Комаров.

Утім, ведучий-мандрівник таки визнає, що соцмережі в тяжкі часи допомагають. Люди, які дійсно хочуть допомогти, збирають там кошти та інші необхідні речі, а також працюють на інформаційному фронті.

«На щастя, соцмережі у руках щирих людей сьогодні дуже допомагають. Збирати гроші, працювати на інформаційному форумі. Низький уклін кожному, хто використовує соцмережі чесно, а не для піару або щоб «після війни не подумали, що ховався». А пачку печива можна подарувати без Instagram», - додав ведучий.

Реклама Google

Telegram Channel