Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ліверпуль - Реал Мадрид: прогноз букмекерів на фінал Ліги чемпіонів

Так було у Києві.

Фото: REUTERS.

Ліверпуль - Реал Мадрид: прогноз букмекерів на фінал Ліги чемпіонів

«Ліверпуль» спробує взяти реванш у «Реала» за поразку в київському фіналі Ліги чемпіонів в 2018 році

У суботу, 28 травня, в Парижі відбудеться головна битва футбольного року - у фіналі Ліги чемпіонів зійдуться «Ліверпуль» і мадридський «Реал», передає УНІАН

Гра пройде на стадіоні «Стад-де-франс». Стартовий свисток прозвучить о 22:00 за київським часом. Головним арбітром зустрічі призначений француз Клеман Тюрпен.

Хто не знав, нагадаємо, в травні 2018 року в столиці України відбувся точно такий же фінал Ліги чемпіонів. У тій зустрічі «Реал» здобув перемогу над «Ліверпулем» з рахунком 3:1. Той матч запам'ятався в першу чергу грубістю Серхіо Рамоса, який травмував найкращого гравця суперника Мохамеда Салаха, а також помилкою воротаря «Ліверпуля» Лоріса Каріуса, після якої «Реал» забив перший гол у матчі. Автором же переможного м'яча став Гарет Бейл.

У суботу, 28 травня, в Парижі відбудеться головна битва футбольного року - у фіналі Ліги чемпіонів зійдуться «Ліверпуль» і мадридський «Реал».

Якщо говорити про статистику, то вона на користь команди Мадрида. «Реал» є абсолютним рекордсменом за кількістю завойованих трофеїв Ліги чемпіонів. 13 разів у своїй історії «вершкові» вигравали цей трофей. «Ліверпуль» також входить до числа клубів, які часто вигравали Лігу чемпіонів. Однак у англійців тільки 6 таких перемог. 

Однією статистикою Лігу чемпіонів звичайно не виграти, але на користь «Реала» говорить ще й колосальний досвід, який допоміг «вершковим» домогтися свого у важких протистояннях з «Челсі» і «Манчестер Сіті». Не випадково чемпіон Іспанії в цій ЛЧ пройшов вже дві англійські команди.

Статистика та історія це добре, але експерти, все ж, більше шансів на перемогу в цьому сезоні Ліги чемпіонів віддають підопічним Юргена Клоппа.

Ліверпуль - Реал Мадрид: прогноз на матч

На перемогу «червоних» в цьому поєдинку можна поставити з коефіцієнтом 2.11, в той час як тріумф «Реала» оцінюють в 3.60.

На нічию в основний час можна поставити з коефіцієнтом 3,70.

Експерти також припускають, що «Ліверпуль» переможе з рахунком 2:1. Цей результат оцінили в 8,70. На перемогу «червоних» з мінімальним рахунком встановили коефіцієнт в 8,90, а з рахунком 2:0 – в 10,50.

На тріумф «вершкових» з рахунком 1:0 приймають ставки з коефіцієнтом 12,00, з рахунком 2:0 – 18,50, а з рахунком 2:1 – 11,50.

На цей матч не можна давати прогноз тільки в раціональній площині: у «Реала» є своя магія, за рахунок якої іспанці можуть перевернути будь-яку гру. ПСЖ, «Челсі» і «Манчестер Сіті» в цьому вже переконалися. Чи побачимо ми цю магію «Королівського клубу» у фіналі? Відповідь дізнаємося вже зовсім скоро. 

Читайте також: Гол Миколенка визнали найкращим голом «Евертона» в сезоні.

Telegram Channel