Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Два брати з Рівного загинули на війні в один день

Герої не вмирають!

Фото Pixabay.

Два брати з Рівного загинули на війні в один день

Людмила та Володимир Зібери отримали відразу дві трагічні новини в один день: на сході загинули їхні сини Олег та Дмитро

Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради.

Молодший Дмитро завжди веселий, енергійний, товариський, про таких кажуть «душа компанії». Він завжди поспішав на допомогу, коли б хто її не просив. Закінчив РДГУ, займався підприємницькою діяльністю, а два останні роки працював далекобійником. Разом з дружиною Ольгою виховували двох діток – 17-річного Дениса та 10-річну Діану.

47-річний Олег та 39-річний Дмитро вже у другий день повномасштабного нападу росії на нашу країну прийшли добровольцями до військкомату.

Старший Олег навпаки більш стриманий, м’який. Закінчив НУВГП, працював у ППФ «Експерт-Рівне», разом із братом любив ходити на полювання. Виховував 15-річного сина Артема та 9-річну донечку Марійку.

47-річний Олег та 39-річний Дмитро вже у другий день повномасштабного нападу росії на нашу країну прийшли добровольцями до військкомату. Та поки там очікували своєї черги вступили до лав самооборони у селі неподалік Рівного.

«Це наше свідоме рішення. Заради дітей, заради їх майбутнього будемо боронити нашу землю. Хто як не ми?» – з такими словами обидва брати йшли на війну.

Підготовку обидва брати пройшли разом. Коли вже вирушали на передову, казали друзям, що проситимуть, щоб служити відправили у різні взводи – щоб якщо, не дай Боже, з одним щось трапиться, інший залишився живий.

Та доля вирішила інакше. Рядові Олег та Дмитро Зібери загинули в один день, 19 травня, у бою поблизу села Новоселівка Донецької області.

Прощання із Олегом та Дмитром Зіберами відбудеться завтра, 28 травня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають Героїв на кладовищі «Нове».

Читайте також: На Луганщині та Донеччині загинули двоє військових з Волині.

Реклама Google

Telegram Channel