Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В'їхав у паркан: у селищі на Волині працівник єгерської служби потрапив в аварію

Автомобіль в умовах воєнного стану вилучили та помістили на арештмайданчик.

Фото Суспільне Волинь.

В'їхав у паркан: у селищі на Волині працівник єгерської служби потрапив в аварію

На Волині трапилася аварія, учасником якої став працівник лісомисливського господарства

Інформацію про причетність до ДТП єгеря Суспільному телефоном підтвердив керівник обласного управління лісового і мисливського господарства Волині Олександр Кватирко.

Аварія сталася 26 травня у селищі Маневичі.

Що відомо про ДТП

Відео з аварією з’явилося у відкритій мережі youtube 27 травня. На ньому два чоловіки у єгерській формі виходять з автівки, що розтрощила паркан.

В одному із учасників аварії свідки впізнали мисливствознавця, який працює у Маневицькому лісомисливському господарстві.

Реакція поліції

Як розповіла Суспільному речниця Нацполіції області Ольга Бузулук, на водія склали адмінпротокол. «Дійсно, нетверезий водій в’їхав в чужий паркан. За зовнішніми ознаками він мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від огляду на драгері чоловік відмовився», — каже речниця.

Ці два протоколи будуть спрямовані на розгляд до суду.

На чоловіка правоохоронці склали протоколи за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. За статтею 130, в якій йдеться про керування в стані алкогольного сп’яніння та статтею 124, вчинення ДТП з пошкодженням інфраструктури.

Ці два протоколи будуть спрямовані на розгляд до суду, — зазначила Ольга Бузулук. Автомобіль в умовах воєнного стану вилучили та помістили на арештмайданчик.

Що кажуть в лісомисливському господарстві

Зі слів керівника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка, працівник, який став учасником аварії, на момент скоєння ДТП був у відпустці.

Наразі за цим фактом в управлінні лісомисливського господарства проводять службове розслідування. Про його результати обіцяють розповісти згодом.

Telegram Channel