Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Слуга» Безугла вимагає відкрити справу проти Бутусова, він відповів

Юрій Бутусов.

Фото zn.ua.

«Слуга» Безугла вимагає відкрити справу проти Бутусова, він відповів

Журналісту за вказівкою з ОП уже заборонили доступ до військових частин на передовій

Народна депутатка від «Слуги народу», членкиня парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони Мар'яна Безугла вважає, що Служба безпеки України має відкрити справу проти журналіста Юрія Бутусова через інформацію, яку він поширює, пише ZN.UA.

«Якщо Служба безпеки України нічого не зробить щодо Юрія Бутусова, який постійно безнаказано викладає тонни інформації щодо наших військових, позицій, оперативної обстановки, розхитує, дезорієнтує і підграє Росії, вважатиму, ніяка поступова реформа вже немає сенсу», - заявила Безугла в п’ятницю вранці в Facebook, та закликала до «повного перезапуску цієї гнилої структури», маючи на увазі СБУ.

Я розумію, що таким чином мені вирішили помститись за замітки про відповідальність влади за підготовку до війни та про загрозливу ситуацію на Донбасі.

Згодом уже Юрій Бутусов повідомив, що йому заборонили відвідувати військові частини на передовій на фронті та обґрунтував це як перешкоджання журналістській діяльності.

«Я розумію, що таким чином мені вирішили помститись за замітки про відповідальність влади за підготовку до війни та про загрозливу ситуацію на Донбасі. Усі вони на фронті чудово розуміють, що ніяких секретів я у своїх постах не викладав, а навпаки сприяв вирішенню кількох загрозливих ситуацій. … Я вважаю таке «оголошення війни» з боку деяких людей в ОП дуже шкідливою та небезпечною помстою», - заявив він, та закликав керівництво Офісу президента негайно переглянути свої вказівки.

Коментар ZN.UA:

Шановна Мар'яна Безугла, ви маєте рацію: «гнила структура» в сукупності з тупою структурою - це велике навантаження для воюючої країни. Озирніться і зробіть із цим щось. Щодо Журналіста Юрія Бутусова. Своєю професійною та ризикованою роботою він виводить нашу країну з пастки добрих новин. Озброєні правдою ми сильніші, чіткіші, ефективніші. Він намагався вказувати на помилки влади, а пройшовши всі можливі закриті способи донесення інформації, робить це і під час війни. При цьому пропонуючи рішення. Спробуйте це почути. А щодо обвинувачень Бутусова в роботі на Росію… Ну, щоб вам було зрозуміло, це співвідносно зі звинуваченням вас у роботі на Порошенка. Не добивайте правду піаром остаточно.

Telegram Channel