Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Данілов розповів, як має виглядати перемога України у війні

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про перемогу України.

Фото: ОП.

Данілов розповів, як має виглядати перемога України у війні

Війна в Україні вважатиметься завершеною лише тоді, коли війська росії залишать усі наші території.

Перемога настане тільки після відновлення контролю над усіма тимчасово окупованими регіонами, зокрема над Кримом та Донбасом, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів в інтерв'ю «24 каналу». Про це повідомляє Gazeta ua.

Він також прокоментував бажання деяких європейських політиків «зберегти обличчя путіну» і досягти так званого перемир'я між Україною та рф.

«Щодо Кіпру – тут немає нічого дивного. У росії дозволяється подвійне громадянство, і багато російських олігархів живе на Кіпрі. Кіпрські банки всім відомі. Щодо Німеччини, Франції та Італії. Ми ж теж хочемо припинення війни, але хай російські військові заберуться звідси, і ми будемо раді, що європейці все припинили. Наші території мають повернути згідно з кордонами 1991 року», – заявив Секретар РНБО заявив, що «щоб «зберегти обличчя», потрібно його мати. Яке може бути «обличчя» в людини, яка відправила вбивати мирне населення?»

«Ми ж теж хочемо припинення війни, але хай російські військові заберуться звідси, і ми будемо раді, що європейці все припинили. Наші території мають повернути згідно з кордонами 1991 року»

«Те, що стосується демократії та суспільства, то я хотів би побачити, чи є ще десь така країна в ЄС, як наша. Адже ми в разі загрози швидко згуртовуємося, забуваємо всі образи та йдемо захищати нашу країну», – додав він.

До кінця літа Збройні сили України відтиснуть російських окупантів до позицій, які вони займали до 24 лютого. Перелом у війні почнеться, коли військові злочинці рф не зможуть чинити тиск на українські війська, повідомив американський генерал-лейтенант у відставці, екскомандувач сухопутним командуванням союзників і армією США в Європі Бен Ходжес.

Читайте також: Укрпошта оголосила конкурс на ескіз для марки «Доброго вечора, ми з України!».

Реклама Google

Telegram Channel