Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Завтра у Горохові відбудеться низка святкових заходів

Обіцяють незабутню атмосферу!

Фото hroniky.com.

Завтра у Горохові відбудеться низка святкових заходів

У Міжнародний день захисту дітей команда Горохівського міського голови Віктора Годика подарує жителям міста, громади багато гарних дійств

У програмі святкового дня юні радітимуть цікавим зустрічам. У міському сквері відбуватимуться майстер-класи з гончарства, бісероплетіння, витинанки, аплікації, малюнку на папері, боді-арту. Свої таланти спортсмени продемонструють на пробігові «Горохівська миля», а співаки й музиканти – на концерті «Діти Волині за ми в Україні».

У міському сквері відбуватимуться майстер-класи з гончарства, бісероплетіння, витинанки, аплікації, малюнку на папері, боді-арту.

Учасниками дійств будуть діти різного віку. Як у гарній родині, почуватиметься і малеча з регіонів, які покинули свої міста й села через війну.

Велелюдно буде і в кінотеатрі «Волинь». Мультфільм «Співай–2» сподобається всім, хто любить розумних, веселих, чемних мультиплікаційних героїв.

Читайте також: Горохівчанка Ольга Дубінська в Німеччині зустрілася зі своїми друзями, які підтримують Україну в боротьбі з росіянами.

Telegram Channel