Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Журналісти дізналися, що путіна готують до операції

путіна готують до операції.

MOSCOW REGION, RUSSIA - DECEMBER 15, 2021: Russia's President Vladimir Putin speaks on the phone with 13 year-old Tatyana Trotsenko of Russia's Stavropol Territory. Her wish to attend a performance of the Swan Lake ballet at the Mariinsky Theatre, was fulfilled by the president as part of the Yolka Zhelany [Christmas Tree of Wishes] campaign. Mikhail Metzel/POOL/TASS–осси€. ћосковска€ область. ѕрезидент –‘ ¬ладимир ѕутин по телефону пообщалс€ с 13-летней “ать€ной “роценко из —тавропольского кра€. Ѕлагодар€ участию президента –‘ во ¬сероссийской акции "≈лка желаний" девочка побывала на балете "Ћебединое озеро" в ћариинском театре. ћихаил ћетцель/POOL/“ј——

Фото RTVI.

Журналісти дізналися, що путіна готують до операції

Оперувати президента країни-агресора планують у Національному медичному Дослідницькому центрі онкології ім. Блохіна

Після трьох місяців повномасштабного військового вторгнення росії на територію незалежної України з'явилася інформація про те, що президента рф володимирапутіна готують до операції.

Про це повідомляє ТГ-канал «Сможем объяснить», передає УНІАН.

За інформацією каналу, у путіна діагностовано рак підшлункової залози.

Як вдалося з'ясувати журналістам каналу, оперувати президента країни-агресора планують у Національному медичному Дослідницькому центрі онкології ім. Блохіна.

У путіна діагностовано рак підшлункової залози.

Інформацію про те, що путіну належить операція у зв'язку з онкологією також підтвердив ізраїльський журналіст, оглядач Інтернет-видання «деталі» Марк Котлярський.

У бесіді з каналом «можемо пояснити» Котлярський уточнив, що одне з його джерел — зі столичних лікарських кіл, інший близький до підрозділу кремлівської адміністрації, що відповідає за здоров'я першої особи.

Для операції готується і закритий для прийому інших пацієнтів один з корпусів центру Блохіна, зараз пацієнта № 1 чекають на передопераційне обстеження (пункцію черевної порожнини).

Читайте також: путін назвав кінцеві терміни захоплення Донецької та Луганської областей.

Путін і його діагноз:

29 травня Daily Mirror і ряд інших європейських ЗМІ з посиланням на джерело в ФСБ повідомили, що у Путіна «важка форма швидко прогресуючого раку», і що його попередили про швидку смерть. 

30 травня 2022 року колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов відреагував на заяву американського режисера Олівера Стоуна, що президент РФ Володимир Путін перехворів на рак.

Реклама Google

Telegram Channel