Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Стефанія» побила рекорди прослуховувань у Східній Європі та Центральній Азії

Kalush Orchestra.

Фото з інстаграму гурту.

«Стефанія» побила рекорди прослуховувань у Східній Європі та Центральній Азії

Трек Kalush Orchestra «Stefania» після Євобачення за кордоном почав лише набувати популярності

.Згідно з новими даними сервісу Spotify, трек побив рекорд і став найбільш прослуховуваним у східноєвропейських та центральноазійських країнах, передає 24 канал.

Першим про успіхи композиції-переможця на Євробаченні-2022 повідомив Олег Псюк, лідер гурту, у своєму інстаграмі.

«Щойно дізнався, що ми побили рекорд у СНД у Spotify. У нас найбільша кількість прослуховувань. Ніхто ще стільки не мав, як у нас. На другому місці — Елджей, у нього також було багато прослуховувань, але тут Kalush №1», – розповів фронтмен Kalush Orchestra.

Варто додати, що пісня «Stefania» досі продовжує перебувати в чартах стрімінгового сервісу. Станом на ранок 1 червня пісня перебувала на 34 сходинці у щотижневому рейтингу найбільш прослуховуваних треків у світі – Spotify Global Viral. А кліп на пісню розміщений на 1 місці у вкладці «Популярне» на YouTube.

Звернемо увагу, що музичний сервіс Spotify зараховує Україну до однієї категорії з іншими країнами Східної Європи та Центральної Азії. Україна також ніколи не була повноцінним членом СНД, оскільки не підписувала Статут, однак мала статус держави-засновниці та держави-учасниці. У 2018 році указом Президента країна остаточно припинила участь в статутних органах СНД.

Читайте також: У Цюріху на рок-концерті розгорнули прапор України.

Telegram Channel