Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Ворог готується до наступу під Харковом. Стягує запаси зброї і техніки з росії

Російські окупанти не припиняють обстріли Харківської області.

Фото: Генштаб.

Ворог готується до наступу під Харковом. Стягує запаси зброї і техніки з росії

На Слобожанському напрямку ворог продовжує підготовку до наступу

Поповнює запаси матеріальних засобів, озброєння і техніки з території російської федерації. Про це повідомляє Gazeta. ua.  з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

Окупанти не припиняють обстрілювати позиції наших військ. Завдають ударів зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню. Роблять це з метою зниження наступального потенціалу.

На Харківському напрямку противник активних дій не проводив.

На Харківському напрямку противник активних дій не проводив.

Основні зусилля зосереджує на стримуванні дій Сил оборони України. Ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Башкирівка, Моспіно, Руська Лозова, Печеніги та Михайлівка. Завдав авіаційних ударів поблизу Нового.

Російські окупанти не припиняють обстріли Харківської області. 1 червня ворог завдавав удари зі ствольної та реактивної артилерії по населених пунктах Олександрівка, Слатине і Циркуни. Загарбники стріляли з вертольотів армійської авіації у районах населених пунктів Веселе та Тернова.

Читайте також: На Слов’янському напрямку росіяни обладнують позиції, на Попаснянському - зазнали втрат: зведення Генштабу

Реклама Google

Telegram Channel