Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Маріуполі рашисти вбили цивільних задля відеоролика

«Це – перший зафіксований і незаперечний факт вбивства цивільних в Маріуполі задля відеоконтенту».

Фото Главком.

У Маріуполі рашисти вбили цивільних задля відеоролика

Знайдені під завалами тіла росіяни одразу вивезли у братську могилу

Росіяни у Маріуполі обстріляли житлові будинки заради красивого кадру у сюжеті пропагандистів Russia Today (RT). Внаслідок цього обстрілу загинуло шестеро цивільних. Про це повідомляє Главком з посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.
За словами Андрющенка, окупанти розібрали завали зруйнованих будинків та дістали з-під них тіла шести людей – п’яти чоловіків та однієї жінки.

Знайдені під завалами тіла одразу вивезли до братської могили у село Виноградне.

«Пам’ятаєте пропагандистське відео Russia Today (RT), як російський танк впритул розстрілює цивільні будинки заради гарного кадру? Тоді ми вказували, що відео знято в районі вул. Пашковського та пр. Першого травня. Зараз окупанти приступили до знищення доказів власних злочинів в цьому районі – розбору завалів. Вчора з-під завалів будинку на фото, одного з тих, який було для шоу розстріляно російським танком, достали 6 тіл загиблих цивільних. П’ять трупів чоловіків та один – жіночий», – розповів він.

Радник мера Маріуполя також повідомив, що знайдені під завалами тіла одразу вивезли до братської могили у село Виноградне.
«Це – перший зафіксований і незаперечний факт вбивства цивільних в Маріуполі задля відеоконтенту. Якщо у військової злочинності є недосяжна висота, то росіяни її подолали», – наголосив Андрющенко.

Telegram Channel