Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
За час війни російські загарбники зруйнували 24 тисячі кілометрів доріг та 300 мостів - Укравтодор

Що накоїли...

Фото: Укрінформ.

За час війни російські загарбники зруйнували 24 тисячі кілометрів доріг та 300 мостів - Укравтодор

Окупанти завдають великої шкоди інфраструктурі

Про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За 100 днів війни зруйновано 24 тисячі км доріг та три сотні мостів. Ворог не припиняє нищити нашу інфраструктуру, але країна продовжує жити та відбудовуватися в умовах війни», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на паузу було поставлено всі масштабні проєкти Великого будівництва.

Країна продовжує жити та відбудовуватися в умовах війни.

«На деокупованих територіях, станом на сьогодні забезпечили проїзд 39 тимчасовими переправами на дорогах до Києва, Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Чернігова, Харкова, Сум, Миколаєва. Відкрили рух по «Варшавській трасі» з Києва до Ковеля. На цій трасі у двох областях через війну було знищено три мости. Всі три переправи вже функціонують. Відкрили рух для вантажівок по трасі М-06 Київ-Чоп. Поруч зі зруйнованим мостом у перші тижні деокупації у Стоянці звели тимчасову переправу для легкового транспорту, але вантажівкам доводилось об'їжджати зайві кілометри. Наразі транспорт може рухатись відновленим лівим поїздом мосту», - зазначили в Укравтодорі.

Крім цього, у четвер було відкрито рух готовою ділянкою траси Н-31 на Дніпропетровщині - це майже 30 км автошляху за маршрутом Полтава – Київ. Тепер поїздки стануть швидшими, а трафік вантажного транспорту буде відбуватися поза межами населених пунктів.

Читайте також: На Херсонщині звільнили з окупації 24 населені пункти.

Реклама Google

Telegram Channel