Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чи натисне путін «червону кнопку»: радник голови МВС прокоментував нові погрози

Погрози путіна про застосування ядерної зброї є блефом.

Фото: dyvys.info.

Чи натисне путін «червону кнопку»: радник голови МВС прокоментував нові погрози

Своїми погрозами російський президент намагається підняти ставки

Президент Росії володимир путін, погрожуючи завдати ядерний удар, насправді, побоїться втілити свої погрози у життя. Таку думку висловив радник міністр внутрішніх справ України Вадим Денисенко е ефірі телемарафону, пише Главком.

«Насправді він побоїться робити будь-який ядерний удар. І це насправді треба доносити до наших друзів закордону», – каже він.

За словами Денисенка, путін, погрожуючи натиснути «червону кнопку», звичайно, блефує і бреше.

путін, погрожуючи натиснути «червону кнопку», звичайно, блефує і бреше.

«Ніколи в житті він не випустить ядерної ракети, але, на жаль, багато хто в світі достатньо серйозно ставиться до цієї брехні з боку Путіна. Він знову піднімає ставки і, на жаль, у нас є застороги, що певні країни та лідери можуть почати достатньо довго думати та обговорювати правду чи не правду говорить Путін», – пояснює радник міністра.

Коментуючи заяву, яку зробив Путін у неділю після ранкового обстрілу Києва, де той погрожував світу «адекватними відповідями», якщо Україні буде надана зброя. Денисенко вважає цю заяву путіна для України «дуже поганим сигналом».

«Я дуже хвилююся, що наразі низка країн почне сумніватися, чи надавати нам зброю, чи ні, коли, у яких кількостях», – додав радник міністра.

Нагадаємо, 5 червня, президент Росії Володимир Путін пригрозив Україні новими ударами, якщо країна отримає ракети дальньої дії. У інтерв'ю на пропагандистському каналі «Росія 1» він сказав, що Москва битиме по тих об'єктах, які ще не були атаковані.
 

Реклама Google

Telegram Channel